Various Minor Additions

A wall was erected next to the edge of the chapel, this is to be used as a footing for a future two-story bulding. A patio was built so that the kids could play, and a playground was donated in the backyard. (late 2008- early 2009)

This is a wall that was put up for the backyard.

This is the footing, the bulding there is the chapel.

Here a volunteer is doing some gardening in front of the patio that is under construction

Here is the completed patio.

Under the shade of the new patio.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s